Jump to content
 • За трета поредна година, клон Шумен на "Арсенал-България", ще проведе кампания за деца в нужда. Шуменци традиционно се включат в “Операция плюшено мече” и така даряват на децата от домовете малки подаръци и големи усмивки. Ние бихме казали: "А, защо не големи подаръци и много надежда, защото по Коледа стават чудеса, а децата от домовете имат най-голяма нужда от това!"

  Кампанията вече се утвърди като много успешна, в нея се включват приятели, както и хора, които които няма нищо общо помежду си освен това, че са хора с големи сърца, които мислят за децата на България, защото все по-малко се мисли за тях. Кампанията е важна и с оглед на особените времена, които са породени от пандемията Covid-19, а ние от ASCB вярваме, че отново ще се включат  съмишленици и от всички клонове на организацията, без значение дали в кампанията на клон Шумен или ще инициират своя кампания по места. Знаем, че е трудно в тези тежки времена, но е важно, че имаме искрица за действие и добри дела! Защото най-важното е да имаш сърце и желание, а тогава винаги намираш начин и възможност. Няма нищо по- ценно от детската усмивка и щастие. Поради глобалната пандемия и създалата се ситуация, тази година няма да може да се видим с децата, а те да ни заразят с техните невероятни и неподправени усмивки, но със сигурност всеки, който реши да се включи, може да бъде сигурен, че подаръците ще отидат точно където трябва и при когото трябва. Дългогодишната работа с домовете и познаването на повечето деца, улеснява нашата работа и  ние уверено твърдим, че това се превърна в нещо много красиво и благородно, постигнато с много труд и желание и че това е нещо, което осмисля края на всяка от последните години! 
  От клон Шумен имаха идея за благотворителен футболен турнир с 4-5 отбора, но за съжаление на този етап, това е невъзможно. По всяка вероятност тази идея ще остане за следващата година.
  Ние адмирираме всяка благотворителна проява и Ви напомняме да помните кои сте, кого представяте и на кой фен клуб сте членове!
  Бъдете здрави, позитивни и се пазете, защото най-доброто тепърва ни предстои!
   

  meche_2_1.jpg

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...