Jump to content
 • Отличен резултат на лятната кампания на Арсенал България!


  Plamen Tomov
   Share

  Приключи лятната кампания на фен клуба на Арсенал България за присъединяване към организацията. Въпреки колебливото представяне на отбора и незавидното място в крайното класиране, продължаващата неблагоприятна ситуация с COVID-19, привържениците на Арсенал в България показаха, че не са забравили за любимия си отбор! Съгласно цифрите, 606 души са членове на най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България (ASCB). Този резултат е впечатляващ, особено като се има предвид, че Арсенал не се класира за Европейските турнири за първи път от 26 години.

  Освен възможността да кандидатства за билети за домакинските мачове във Висшата лига и домашните купи, всеки официален член получава и членска карта и подарък от организацията.

  УС на ASCB приветства новите попълнения и благодари за доверието на „преподписалите“, като се надяват заедно да преживеят много приятни футболни емоции и да участват в поредицата обществени инициативи, които фен клуба организира или подкрепя през годините. Предстои пускането на серия артикули, като поло блузка и раница с логото на „българските топчии“, което е продължение на изключителния успех с издадената автобиография на Иън Райт в началото на 2021 година и дарените книги на редица библиотеки в страната.

  През есента на 2021 година е планирана и фен среща в град Русе, като очакванията са тя да се превърне в едно грандиозно събитие с международно участие в лицето на фен клуба на Арсенал в Румъния.

  Вече 17 години „Арсенал България“ твори история и като флагман на официалните фен клубове на чуждестранни отбори дава пример как страстта към играта и любимия отбор и енергията за участие в благотворителни обществени инициативи могат да бъдат водеща мотивация за хората в организацията, която е позната и добре приемана в световното семейство на Арсенал Лондон! 

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...