Jump to content
 • Приключи зимната кампания за приемане на нови членове в състава на най-големия фен клуб на чуждестранен отбор в България. Завърши, при това отлично! Не, че сме имали съмнения, но все пак цифрите от декември 2023 година са нещо, което ни радва неимоверно много. Традиционно за декември всеки желаещ български артилерист имаше възможност да се влее или поднови своето членство в организацията ни. В резултат отчитаме най-силната исторически зимна кампания, като цели 159 нови попълнения влязоха в състава на нашия отбор, за което ние от УС на „Арсенал България“ сърдечно благодарим! Новост е създаването на два клона, които ще бъдат в градовете Благоевград и Враца, като по този начин ASCB вече има местни структури в 12 български града. Клон София мина кота 400 души, а уверено на второ място са в „Морската столица“ със 123 души. От град Варна е член номер 900, десетгодишният Борислав Карабахчиев, който получи символично номер 1 500. Всеки новоприсъединил се ще получи карта и подарък, а с e-mail и информация, касаеща организацията, права и задължения, както и местата за гледане на срещите на Арсенал Лондон.

  Предстои ни груповото посещение за лондонското дерби с Челси, която проява на фен клуба очакваме с нетърпение, както и мащабна организация по тържествата за двадесетия рожден ден на ASCB.

  Благодарим на всички за положените усилия, проявеното желание и усърдие, а ние от УС обещаваме един забележителен юбилей на Вашия любим фен клуб!

  20 години „Арсенал България“!

  Victoria Concordia Crescit  

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...