Jump to content

 • Gorashko
   Share

  Утрешният Ден на народните будители ще бъде изпълнен с много интересни събития за членовете на фен клуба и техните приятели.

  От 15:00 часа на базата на националния отбор в квартал Бояна, женската формация на ASCB ще вземе участие във футболен празник, който ще включва тренировка и състезание по футболни умения. Събитието ще се състои като част от програмата за развитие на масовия и женски футбол на БФС –„Хайде да ритаме“. Благодарение на тази програма участничките в ежегодния благотворителен турнир в полза на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, организиран от ASCB, получиха топки и допълнителни награди. Този футболен празник ще бъде  и официалната промоция на новите екипи на дамския отбор на фен клуба, който за 3 годишната си история може да се похвали с 3 бебета и участия в 4 турнира. Екипите са факт, благодарение на финансовата подкрепа на приятелите ни от Newton Mortgage Consultants, които се надяваме да подкрепят и занапред многобройните ни инициативи.

  А, час и половина след края на спортния празник започва и дербито на кръга във Висшата Лига между Манчестър Юнайтед и Арсенал. Бар Сингълс срещу сградата на Националната телевизия ще бъде за първи път домакин на  софийските „артилеристи“. Три екрана, звук и специални промоции ще посрещнат привържениците на Арсенал. Събитието е отворено за всички фенове на лондонския клуб. Елате (ни) повече! Барът е голям и работи с всички противоепидемичи мерки.

  122954498_162510632189228_1232307661645461599_o.thumb.jpg.9e08ac4aff1bca493effc356796efa0f.jpg

   

   

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...