Jump to content
 • Фен клубът на Арсенал в България с много нови попълнения


  Gorashko
   Share

  С приключването на футболния сезон в Англия приключи и лятната кампания на фен клуба на Арсенал България за присъединяване към организацията. Въпреки колебливото представяне на отбора и незавидното място в крайното класиране, неблагоприятната ситуация с COVID-19, която ни принуди да не можем да гледаме любимия ни отбор точно в моменти, когато имахме повече свободно време и всички съпътстващи от тази ситуация негативни последици, привържениците на Арсенал в България показаха, че не са забравили за любимия си отбор! Това показват цифрите, след като през настоящата кампания повече от 50 нови фенове на Арсенал се присъединиха към най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България (ASCB).

  Този положителен за фен клуба показател беше допълнен и със спечелването на рекордната 14-а купа на Англия. Освен, че това е уникално постижение за клубната история на Арсенал, спечелването на купата дава право на отбора отново да участва в европейските клубни турнири, а това винаги носи много емоции на българските фенове на Арсенал, които oчакват с нетърпение гостуванията на „топчиите“ в Европа.

  Тази възможност ще имат и всички новоприсъединили се към организацията, стига ситуацията с COVID-19 да позволява посещение на футболни срещи.

  Освен възможността да кандидатства за билети за домакинските мачове във Висшата лига и гостуванията в Европа, всеки официален член получава и членска карта и подарък от организацията, който за предстоящия сезон ще бъде преведена специално за ASCB на български език автобиографична книга на един от най-вълнуващите легенди на Арсенал - Иън Райт.

  „От УС на ASCB приветстваме новите попълнения  и благодарим за доверието на „преподписалите“ и се надяваме заедно да преживеем много приятни футболни емоции и да участваме в многото обществени инициативи, които фен клуба организира или подкрепя (първите от които ще е почистване и обновяване на спортна площадка в кв.Лозенец в град София този уикенд,а в края на месеца момчетата от клон Шумен ще почистят карето около ‚КлубЪ“) и  заради които за ASCB вече се говори от Лима до Баку“ – заяви Петко Александров, член на УС на ASCB.

   

  BesArs-020.jpg

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...