Jump to content
 •                   Управителният съвет на „Арсенал България“ взе решение Общото събрание за тази година да се проведе в град Шумен. Мероприятието е планирано за последната седмица на месец септември. В периода от петък до неделя/27-29 септември/ клон Шумен ще бъде домакин на срещата, която както знаете бе насрочена за есента, поради празненствата за 20-ият рожден ден на "Първият" и най-голям фен клуб на чуждестранен отбор в България.

                   От УС сме се съобразили и с оповестената програма на Висшата лига за новия сезон, като в този 6 кръг от надпреварата Арсенал ще играе с Лестър Сити в събота от 17:00 часа българско време и това ще позволи на всички гости да усетят от неповторимата обстановка на специалното място, което шуменци имат за гледане на мачове. „КлубЬ“ е уникален по своя характер, защото е първото място, което клон на ASCB аранжира и оформя като свой дом и намери много почитатели сред посещавалите го български "топчии" през годините след неговото откриване.

                   Град Шумен и районът на т.н. „Стари столици“ предлагат много исторически и културни артефакти, които ще направят посещението на всеки гост незабравимо. Плиска с нейната базилика и историко-археологически резерват, "Домът на буквите", Мадарският конник, дворцовият комплекс във Велики Преслав, паметникът „1 300 години България“, шуменската крепост са само част от забележителностите на региона, които горещо препоръчваме. Самият град, наш домакин е „първи“ в много отношения. Тук на 11 май 1813 г. се е състояло първото в България чествуване на Светите братя Кирил и Методий. Шумен е дом на българския театър, първите училищни самодейни колективи и първият български симфоничен оркестър.

  Shumen2.thumb.jpg.6b24ff142059be07adadd5e35eee0d61.jpg

                        За нас от „Арсенал България“ този град също има специално значение, тъй като фен срещата от март 2018 г., която беляза възраждането на местния клон даде и един своеобразен тласък за развитие и прогрес на цялата ни организация, който всички виждаме през тези последни години.

                Каним всеки член на „Арсенал България“ да присъства, защото решенията, които ще се вземат на предстоящото Общо събрание ще определят и посоката ни през следващата година, а тя е много важна, особено след грандиозния успех на нашата 20-та годишнина!

  Shumen1.jpg.77b84030cc27263e5a2bb0b7018194fa.jpg

                 Шумен е жив! Шумен е Арсенал!

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  On 8.07.2024 г. at 20:38, BlackSm0uG said:

  Един въпрос имам само, ВОДА ЩЕ ИМА ЛИ?  :D 

  Един отговор има на този въпрос и той е “И Господ не знае”.. подгответе си туби за всеки случай :)

  • Haha 1
  Link to comment
  Share on other sites  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...