Jump to content
 • Автобиографията на Иън Райт вече е достъпна за всички фенове


  Gorashko
   Share

   

  Дългоочакваната автобиография „Футболът, моят живот“ на Иън Райт вече е достъпна и всеки желаещ може да си я поръча ексклузивно чрез лично съобщение към фейсбук страницата на фен клуба на Арсенал в България: https://www.facebook.com/arsenalbulgaria или с поръчка на thebook@arsenal-bulgaria.com.

  Инициативата за превод и издаване на книгата е изцяло на най-многобройния фен клуб на чуждестранен отбор в България, което се превърна в един от най-амбициозните проекти на организацията, а резултатът сами може да се убедите, е впечатляващ!

  Книгата може да бъде поръчана ексклузивно чрез лично съобщение на фейсбук страницата на ASCB, като посочите имена, телефон за връзка и удобен за Вас офис на Спиди.

  Българският фен клуб на Арсенал е помислил и за тези, които на този етап не могат да си позволят ценното издание, като обогати колекцията на няколко градски библиотеки.

  Всичките издания на български език, в които фен клубът е замесен и са свързани с историята на лондонския клуб намериха своето място на лавиците на билиотеките в Русе, Велико Търново, Шумен, Варна и София. Скоро представителите на ASCB в Стара Загора, Бургас, Пловдив, Добрич и Плевен ще дарят местните библиотеки с книгите „Треска за футбол“ на Ник Хорнби, „Арсен Венгер“ на Джон Крос, „Хладнокръвие и скорост“, която е биографичната книга на Денис Бергкамп и разбира се „Футболът, моят живот“ на Иън Райт. 

  „Изключително сме щастливи, че успяхме да реализираме още една благородна инициатива“- заяви секретарят на ASCB Стоян Филипов. „ Идеята тлее от доста време, но издаването на биографията на Иън Райт я разпали. И решихме да направим така, че читателите в библиотеките първи след нашите членове, които получиха копие от книгата като част от членския ни пакет, да имат възможност да се срещнат с „Футболът, моят живот“, защото не трябва да позволяваме на дигиталния ни свят да измести четенето.“

  Новината за издаването на книгата на Иън Райт на български език бе публикувана и в дигиталната програма за домакинството на Арсенал срещу Манчестър Сити , което е поредното признание за добрата работа на фен клуба.

  shumen.jpg

  ruse1.JPG

  veliko tyrnovo.jpg

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...