Jump to content
 • Арсенал гостува на Нотингам Форест в опит да скъси дистанцията до лидерa във Висшата Лига


  Mr.Brownstone
   Share

  Арсенал ще опита да навакса точковият си актив до лидерa Ливърпул и да изпревари поне за ден Ман. Сити, макар и добивайки 2 мача повече след гостуването си в Нотингам довечера. Важното е, започнатото срещу Кристъл Палас предходният уикенд да продължи. Към момента, класирането изглежда така:

  418450299_.thumb.png.1cb4121f1e6f70b9617a96f7435fd30d.png

  Това означава, че „Артилеристите“ са длъжни да спечелят на Сити Граунд, особено предвид факта, че идният уикенд приемат именно Ливърпул в голямото дерби на следващият кръг, така че момчетата на Микел Артета трябва да си свършат работата, за да може да останат максимално близо до върха във Висшата Лига. Ето и по-важното преди срещата.

  Къде: Сити Граунд, Нотингам.

  Кога: Вторник, 21:30 българско време

  Телевизия: Диема Спорт 2.

  Отсъстващи: Юриън Тимбър, Фабио Виейра, Такехиро Томиясу

  Под въпрос: Томас Партей, Габриел Магаляеш, Деклан Райс

  Наказани: Няма

  Думите на Артета преди мача: „Като за начало, искам да отбележа, че няма абсолютно нищо вярно в слуховете, че напускам след края на сезона и отивам в Барселона. Не знам от къде се появиха и защо се появиха, но бях изненадан от тях точно толкова, колкото и вие. Моята работа е тук и тя далеч не е приключила. Имам страхотни взаимоотношения с Еду и останалите хора от борда, така че докато те не преценят, че съм излишен, или докато аз не преценя, че това е така, оставам. Обичам Арсенал и правя всичко възможно да надградя това, което имаме всеки ден. Висшата Лига е най-силното първенство. Както виждате, от началото на сезона бяхме първи, втори, трети и четвърти. Важно е, че към момента сме близо до върха и моята задача е това да продължи и да върна отбора на първото място.

  Юрген Клоп допринесе и промени първенството със своята харизма и характер, за да добие то сегашният си вариант, който аз обожавам. Изпитанията пред отборите са огромни и той има страхотна заслуга за това, така че адмирации за всичко постигнато от него.

  1239047160_-.thumb.jpg.fd70ba1e71e7073feb08a7c6542a002a.jpg

  Деклан Райс и Габриел са под въпрос. Участваха в повечето занимания, но също така изпуснаха няколко такива. Ще решим дали ще вземат участие в последният момент, в зависимост от фитнес състоянието им. Томас Партей се завърна към тренировките, но все още не е напълно готов, така че няма да го видите срещу Форест. По-вероятно е да го видите срещу Ливърпул уикенда.“ завърши испанеца.

  2005124010_.thumb.jpg.b12fd42e8901fd541bec5750a947b7ee.jpg

  Пожелаваме успех на нашите момчета и дано ни зарадват с 3 точки, които биха ни стоплили в този студен ден. COYG!

  1445611855_.thumb.jpg.5f0542a44fda43f607e2685fc16b12c5.jpg

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...