Jump to content
 • Арсенал открива сезон 2023/2024 с много амбиции и домакинство срещу Нотингам Форест


  Mr.Brownstone
   Share

  Ами туй то. Висшата Лига се завръща с гръм и трясък за пореден път. Чакането свърши, радостите и сълзите от предишният сезон също, или както казват хората „Най-хубавото нещо на футбола е, че винаги има нов сезон за гледане.“ Вероятно това важи най-вече за нашите приказни герои от Северн Лондон, които за първи път от много време тръгват с много тръпка, надежда, оптимистичност, но и с лека доза скептицизиъм. Ей така, защото сме Арсенал.

  „Артилеристите“ посрещат Нотингам Форест в мач номер 1 за сезона. Първа стъпка към всичко чакано, каквото и да е то. Ето и по-важните неща, които трябва да знаете преди откриването на Висшата Лига за Арсенал в Северен Лондон.

  967299186_.png.4b2a8a031f4638d63c88f0f27f6e94f3.png

  Къде: Емиратс, Лондон.

  Кога: Вторник, 14:30 българско време

  Телевизия: Диема Спорт 2.

  Отсъстващи: Мо Елнени, Габриел Жезус

  Под въпрос: Няма

  Думите на Артета преди мача: „Нямаме търпение да започне сезона. Направихме много добра подготовка и сме готови. Радваме се, че ще играем първият си кръг у дома. Обожаваме да играем вкъщи, атмосферата е страхотна.

  Не се притесняваме от напрежението и очакванията. Това са нормални неща. Ако искаме да бъдем голям отобор, трябва да се справяме с тези работи. Радващо е, че имаме по-голяма дълбочина в състава. Изключително щастлив съм от новите попълнения и особено доволен, че бяха с нас по време на предсезонната подготовка. Футбола е отборна игра, в която имат право да играят по 11 човека от отбор. Важното е, останалите да знаят, че допринасят, дори и да не са титуляри в даден мач. Ще играем в цикъл сряда-събота, така че всеки ще получи шансовете си. Идеята е всички да подходят професионално, защото ще имаме нужда от това, без значение дали от резервната скамейка или терена.

  Смятам, че факта, че „Непобедимите“ са около отобора е изключителен. Тяхното постижение няма да бъде повторено скоро, но след като са го направили е очевидно, че могат да помогнат на отбора в момента. Учим се постоянно и няма да спрем да го правим, целта е да гоним най-високите върхове, а без усилна работа и постоянство това няма да стане. Разбира се, ако тръгнем да говорим за титла или трофей сега би било несериозно. Гледаме мач за мач, точно както миналата година. От една страна нищо не се е променило, от друга промените са огромни. Силно се надявам да се възползваме от тях и да запишем победа още със старта.“, завърши испанеца.

  2108467467_.thumb.jpg.f7dace1f540bb807fbe6d8d7ba7cd60f.jpg

  Честито ново начало. В радост и тъга, никога не е същото, когато няма футбол с марката Арсенал. А той започва още утре в 14:30. Успех на момчетата и нека последната тема свързана със сезона на Арсенал да е оцветена с купи и безброй усмивки.

  1740912296_.jpg.798bdc5c19ac8305b346dd16c872230d.jpg

   

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...