Jump to content
 • Отвори зимният трансферен прозорец за феновете на Арсенал в България


  Petko Alexandrov
   Share

  През 2020 г. светът се промени и едва ли на някого ще му липсва нейния край. За футболните фенове остава надеждата, че скоро пак ще могат да гледат своите любимци от трибуните, а междувременно фен клубът на Арсенал в България (ASCB) предоставя уникална възможност на своите членове да се докоснат до едни от най-романтичните времена на английския футбол. Това ще бъде възможно след като всеки членуващ в организацията ще получи преведена на български език автобиографията на един от емблематичните футболисти в историята на клуба – Иън Райт.

  Тук е момента да отбележим, че за феновете на Арсенал и за тези на най-многобройния фен клуб на чуждестранен отбор в България и неговите инициативи, които не са част от организацията и имат желание да се присъединят, могат да направят това до края на месец декември на https://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/. По този начин фен клубът на Арсенал в България дава възможност на всички желаещи да станат част от организацията още през декември, вместо да чакат края на сезона в Англия.

  Членството в ASCB дава възможност за кандидатстване за билети за мачове на Арсенал и за гледане на мачове със съмишленици в 10 областни града, разбира се, когато всичко това отново бъде възможно. Освен това всеки нов член ще може да се включи в многобройните ни спортни и благотворителни инициативи, както и да бъде част от традиционните фен срещи, организирани в различни градове в страната. През последните години организацията придоби популярност сред феновете по цял свят чрез своята активност и получава покани за гостуване на други фенски организации от цяла Европа.

  За поредна година през декември фен клубът на Арсенал България ще участва с ценни артикули в благотворителни търгoве, а клоновете на Шумен и Варна отново ще се включат в инициативата Операция „Плюшено мече“, която подкрепя деца и младежи в неравностойно положение и дори привлича съмишленици от други градове, като например от Хасково, откъдето представителите на клон Варна получиха пратка за целите на кампанията от човек, който дори не се вълнува от футболните пристрастия на фен клуба.

  Размерът на членския внос до края на сезона остава 30 лв. за пълнолетни и 15 лв. за непълнолетни, като има и допълнителни отстъпки за членовете на едно домакинство. Всеки от новозаписаните ще получи членска карта заедно с подарък – преведената на български автобиография на Иън Райт, които ще бъдат раздадени след края на обявените мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19.  Тази година е помислено и специално за най-малките фенове, като за първи път подаръкът за непълнолетните членове ще бъде различен от този за пълнолетните.

  В организацията членуват над 600 привърженици на Арсенал с клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен, което прави Арсенал България най-многобройният фен клуб на чуждестранен отбор в страната.

  viber_image_2020-12-01_09-09-30.l.jpg

  viber_image_2020-12-01_09-09-18.l.jpg

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...