Jump to content
 • Юли Петров- водещият на новия подкаст на ASCB


  Gorashko
   Share

  Идната седмица стартира "Arsenalyze" - подкаст, който ще ви среща с интересни хора от голямото световно семейство привърженици на Арсенал. Представяме ви неговия водещ, актьорът Юлиян Петров, който отговори на нашите въпроси.

  ·        Привет, Юли.  Би ли се представил накратко на нашите читатели ?

  Здравейте, аз съм Юлиян Петров и съм актьор, от десет години съм в трупата на Младежки театър “Николай Бинев”. Роден съм във Видин през 1990, израснах в Русе където съм се занимавал с баскетбол и водна топка. Имам и чудесен син който е на година и половина и се казва Мартин Петров, но не съм от ЦСКА. :)

  ·        Как спечели Арсенал сърцето ти?

  Не помня точния момент когато започнах да симпатизирам на Арсенал, но знам, че любовта ми към този отбор с годините става все по-голяма и по-голяма. Имам удоволствието да съм гледал “Непобедимите” и играта на Анри, Виера, Пирес.... Арсенал ме спечели с отборен дух, клубът е олицетворение на задружност. Арсенал винаги е бил тим известен заради отбора си, единици са били отявлените звезди през годините. Винаги ме е впечатлявало мотото на отбора, “Победа чрез хармония.”. Желанието да се пази хармонията, да има стари и млади и всички да са едно, да имаш бунтари които пият и пушат в съблекалнята и да имаш Букайо Сака и Емил - Смит Роу и всички те са в хармония, защото се борят за едно и също, отбора. Само се замислете какво стана с Джака през тези шест години, постигна хармония сам за себе си за да измине пътя от отричането му до това сега да го изпращаме с шпалир.

  ·         Как разбра за фен клуба и от колко време си наш член?

  За фен клуба разбрах доста късно и то от групите в интернет. Видях, че хората се събират да гледат заедно мачове, реших да се включа и от тогава са ме споходили само хубави неща в живота.

  ·        Какви са ти впечатленията от организацията?

  Силно съм впечатлен. От гледането на мачове заедно, през мърч, организация за посещение на мачове, събития. Фактът че, фен клубът собственоръчно издаде автобиографията на Иън Райт, е красноречив.

  ·        Разкажи ни за първия ти мач на живо.

  Сън. През цялото време имах чувството, че съм в приказка. От момента,  в който за пръв път видях "Емиратс" до разходка и до стария  “Хайбъри”. Самият мач (победа над Лийдс с 4:1), пъбът след мача и един случаен фен, който беше пуснал фиш с най - различни резултати в полза на Арсенал + гол на Бен Уайт....велико!

  ·        Как се роди идеята за подкаста?

  Както вече казах, любовта ми към отбора расте с всеки изминал сезон, все повече се интересувам, все повече се ровя,  за да намеря още малко информация относно Арсенал. Слушам много чуждестранни подкасти и реших, че само можем да спечелим ако имаме такъв канал за информация на местно ниво. Подкаст свързан само и единствено с любимия ни клуб.

  ·      Какво да очакват привържениците на Арсенал ?

  Могат да очакват анализ на изминалите мачове и на това което предстои. Интересни гости и опит за диалог относно Арсенал такъв, какъвто  заслужава любимият ни отбор.

   Кога, къде и как ще мога да го гледат/слушат ?

  Епизодите ще излизат в понеделник, ще се стараем да не се разпиляваме и да се събереме в 30-40мин. Каналите за разпространение засега ще са Spotify и Youtube.

  Ще имаме звук и картина!

  ·        Тиери Анри или Арсен Венгер за гост, кого би избрал?

  Много харесвам Анри като футболист, но мисля, че бих избрал “Професора”, освен гледайки футбола който налагаше, четейки биографията му съм впечатлен от него като личност и наистина мисля, че бих избрал Венгер.

  ·        Имаш за задача да напишеш сценарий за постановка посветена на Арсенал. Как би я кръстил?

  Victoria Concordia Crescit

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Следваща среща

 • Класиране

 • Latest Forum Posts

×
×
 • Create New...